SOLUTII BACK-UP

Solutiile noastre de backup te scapa de griji legate de pierderea sau compromiterea datelor

DISASTER RECOVERY

Oferim servicii de consolidare a infrastructurii IT, care ajuta la prevenirea dezastrelor si recuperarea datelor

Te ajutam sa cresti utilizarea sistemului si eficienta resurselor, reducerea TCO si prevenirea nefunctionarii

VPN

Te ajutam sa accesezi retelele Wi-Fi pe drum, fara potential de expunere la activitatile dumneavoastra
,
Configuram conexiuni VPN, adaptate la nevoile afacerii tale

DEVIRUSARE

Tehnicienii nostri se pot conecta la calculatorul dumneavoastra de la distanta pentru a indeparta manual infectiile, cu ajutorul unor aplicatii specializate

CRIPTARE

Solutii noastre sunt compatibile cu o gama larga de tehnologii si standarde utilizate la ora actuala

Iti oferim solutii optime, in concordanta cu nevoile tale

Ce este securitatea IT?

 

Conceptul de securitate IT definește implementarea măsurilor și sistemelor menite să protejeze diverse informații (date personale sau legate de afaceri, conversații vocale, imagini sau video) împotriva accesului neautorizat, utilizării frauduloase, funcționării defectuoase, modificării, distrugerii sau divulgării de conținut. Procesul implică forme variate de tehnologie dezvoltată pentru a crea, stoca, utiliza și transmite astfel de informații. Obiectivul securității IT este acela de a păstra valoarea, confidențialitatea, integritatea, accesibilitatea, scopul și capacitatea informațiilor de a presta funcțiile pentru care au fost concepute.

Amenințări și cauze

 

Este ușor de intuit faptul că pentru a implementa și menține un nivel optim de securitate IT este nevoie de abordarea cu seriozitate a acestui proces. Informațiile deținute de o companie constituie o responsabilitate serioasă și trebuie protejate corespunzător. Strategii de afaceri, contracte, structuri de preț, date sensibile legate de clienți, parteneri sau angajați sunt expuse diverselor amenințări, care pot veni atât din exteriorul, cât și din interiorul rețelei companiei.

Astăzi, o organizație are de-a face, pe de o parte, cu o mulțime formată din clienți, furnizori, angajați și parteneri ultra-conectați, care au nevoie să acceseze informațiile necesare oricând, de oriunde. Pe cealaltă parte se găsesc un număr tot mai mare de atacuri cibernetice inteligente și sofisticate care, atunci când reușesc să găsească o breșă de securitate IT, aduc pagube imense și prejudicii irecuperabile.

Abordarea subevaluată

 

Securitatea IT nu mai este o opțiune, ci o necesitate în contextul actual, în care Internetul este omniprezent. Din păcate, un utilizator obișnuit nu are experiența necesară pentru a se proteja corespunzător iar companiile subevaluează, de multe ori, amenințările privind securitatea informatică. O breșă în acest domeniu poate costa mult mai mult decât instalarea unui sistem de protecție. Doar 5% dintre managerii din Europa Centrală și de Est consideră că riscurile legate de securitatea cibernetică sunt majore, în comparație cu media globală de 30%. Din păcate, o abordare de acest fel are cauze multiple: ignoranța, lipsa de informație, rezistența la schimbare sau o percepție greșită asupra resurselor necesare. Dar și aici, a preveni este mai ieftin decât a vindeca, iar cei care înțeleg acest lucru au câștig de cauză.

Soluții

 

BeeTech proiectează și implementează sisteme de securitate IT capabile să protejeze o infrastructură informatică atât de amenințările interne, precum scurgerile de informații, cât și de cele externe, precum viruși, spam, atacuri malware sau furt de identitate. Suntem conștienți că există limite în disponibilitatea clienților noștri de a aloca resurse pentru securitate IT. De aceea controlăm costurile implicând experiența noastră de peste 20 de ani și făcând focus pe priorități. Cu aceste sisteme instalate, clienții noștri știu că informațiile sunt protejate iar activitatea angajaților se desfășoară în siguranță fiind, implicit, mai productivă.

FURNIZĂM SERVICII DE SECURITATE CIBERNETICĂ

Programează o întâlnire!

Ajută-ne să îți înțelegem businessul pentru a identifica soluțiile de securitate potrivite:

Experiență Extensivă În Securitate Cibernetică

Îți asigurăm sustenabilitatea și succesul companiei prin integrarea naturală a experienței noastre și a instrumentelor dezvoltate pentru securitatea IT și OT/ICS.

Parteneriate Strategice Prin Care Îți Întărim Securitatea

Reducem diferența dintre companii și inovatorii tehnologici prin parteneriat cu giganți și furnizori de inovare și renumite institute naționale de cercetare și dezvoltare.

Inteligență Umană Aplicată La Cel Mai Înalt Nivel

Echipa noastră de specialiști atent selectați dă tonul în peisajul IT local, fiind în același timp 100% dedicată să ofere cele mai potrivite soluții pentru afacerea ta.