Vrei sa-ti inlocuiesti produsul folosit cu unul nou? Atunci ai nevoie de un program de buy back. Afla ce este buyback-ul si ce avantaje ofera.

Ce inseamna conceptul Buy Back? Venit din limba engleza, expresia buy back se traduce destul de simplu in “cumpara inapoi” sau “rascumparare”. In teorie acest lucru presupune ca te duci inapoi cu produsul cumparat in magazinul de unde l-ai luat si primesti un model mai nou platind doar diferenta intre pretul noului produs si pretul de buy back. In practica programele de buy back insa iti permit sa mergi cu un produs cumparat din alta parte in magazinul care deruleaza acest program, unde este evaluat la o valoare care se scade din pretul de lista al produsului pe care ai pus ochii. In majoritatea cazurilor produsele trebuie sa fie din aceeasi categorie sau chiar de la acelasi producator. In mod normal acest caz general ar trebui sa se numeasca “trade in”, insa uzual il gasim referentiat tot sub denumirea de buy-back.

De ce ar trebui să reciclez telefoanele mobile

Plasticul şi metalele din componenţa telefoanelor mobile se deteriorează odată cu trecerea anilor şi devin periculoase atât pentru noi cât şi pentru mediu. BeeTech vine cu o soluţie avantajoasă pentru toată lumea şi te ajută să scapi de telefonul pe care nu îl mai foloseşti sau care ar ajunge la gunoi şi iţi oferă şi bani pentru asta.

Este foarte simplu sa cumperi prin BuyBack. Cum?

Selecteaza unul dintre produsele pe care vrei sa le achizitonezi, iar langa butonul de adauga in cos vei observa alt buton intitulat „Cumpara prin buyback”, selecteaza detaliile telefonului vechi iar platforma noastra iti va oferi automat o cotatie de pret 🙂